logo

The OSCARS® zondag 24 februari live en exclusief op Film1

Schermafbeelding 2013-02-24 om 16.56.59Van alle filmprijzen zijn de Oscar®-uitreikingen nog steeds het meest prestigieus. Een plaats in de zaal is alleen weggelegd voor de happy few. Toch kunt u het straks ook volgen, dankzij Film1.
Aanstaande zondagavond, vanaf middernacht zendt Film1 zowel de Red Carpet Show uit als de daadwerkelijke uitreiking, tijdens de Acadamy Awards ® 2013.

Al de hele maand februari staat Film1 in het teken van de OSCARS ® en kunnen Film1 abonnees genieten van OSCAR® Highlights als The Iron Lady, Midnight in Paris, The Girl with the Dragon Tattoo, Hugo en de met maar liefst vijf Academy Awards® bekroonde ‘stomme’ film The Artist.

Het programma voor de uitreiking ziet er als volgt uit:

22:20 uur
The Road To Gold
Een kijkje achter de schermen bij het belangrijkste evenement in Hollywood.
23:00 uur 
Red Carpet Show 2013
Sta vooraan bij de Rode Loper en zie de filmsterren arriveren.
02:30 uur
Academy Awards® 2013 Live
De uitreiking waar de hele filmwereld het hele jaar naar uitkijkt.

Maandagavond 25 februari kunt u nog nagenieten met de Oscar® Highlightshow 2013 die wordt uitgezonden van 20:30 uur tot 22:00 uur.

Film1 Oscar® Night ook te zien voor niet-Film1 abonnees
Hebt u geen Film1-abonnement maar wilt u wel kijken naar de Red Carpet Show en de OSCAR®-uitreiking, dan hebben we goed nieuws!
De Oscar®-uitzending op Film1 Première is zondagavond vanaf 23:00 uur via kanaal 13 (standaard zenderlijst) en kanaal 113 (van de HD-zenderlijst) te zien. De huidige zender van de maand Sport1 maakt dan heel even plaats voor de speciale Oscar®-uitzending van Film1.

Kijk hier voor meer informatie over de Film1 Oscar® Night.

Wil je het hele jaar door genieten van de beste films, zonder reclame-onderbreking? Neem dan een abonnement op Film1? Dat kan hier.

Twitter mee!
Als je tijdens de uitzending twittert, gebruik dan #FILM1OSCARS. De tweets zullen voorafgaand aan de Oscar®-uitreiking en gedurende de pauzes op tv worden vertoond.

 

Bron : Canal Digitaal