logo

Internet via satelliet

toowaykitSinds juni 2011 is een nieuwe satelliet in gebruik genomen worden, Tooway KA-SAT.
Deze nieuwe satelliet wordt volledig gebruikt voor de internet diensten van Tooway met download snelheden tot 18 Mbps en upload snelheden tot 8 Mbps.
De KA-SAT, gepositioneerd op 9° Oost, bedekt het continent met 80 ‘spot beams’, geconcentreerde signalen die per stuk een gebied van een paar honderd kilometer bestrijken.
Waar traditionele satelliet signalen het hele continent of een groot deel daarvan tegelijkertijd bedienen, kunnen door gebruik van spot beams frequenties effectief herbruikt worden in verschillende regio’s zonder storing.
Hierdoor wordt de capaciteit vergroot.
Elke straal heeft een capaciteit van 900 Mbps, die wordt verdeeld over de gebruikers.
Naast de nieuwe Tooway KA-SAT zullen de diensten via Tooway KU tevens aangeboden blijven worden.

100% snelle internet-dekking in heel Europa en het Middellandse Zeegebied
Tooway is beschikbaar voor iedereen in Europa en het Middellandse Zeegebied, met dezelfde hoge kwaliteit, ongeacht waar je bent. Als u woont in een landelijk gebied, is het niet langer nodig om die dure kabelwerken van uw huis naar een bestaand netwerk of wachten op de belofte dat een modern netwerk zal worden gebouwd in uw regio. Omdat Tooway wordt geleverd rechtstreeks naar uw huis, via satelliet, onze service is voor iedereen beschikbaar onmiddellijk.

Snelle internet verbinding
Met behulp van bewezen satelliettechnologie, zorgt Tooway voor snelle internettoegang rechtstreeks bij u thuis. Meer dan 150 keer sneller dan traditionele inbel-, met een kwaliteit van de dienstverlening te vergelijken met ADSL. Tooway is een always-on breedband service voor al uw internet behoeften, of het nu het web surfen, e-mailen, downloaden van muziek of bekijken van video's. Met tot 18 Mbps download en 6 Mbps upload snelheden, zal er geen frustratie te wachten voor uw inhoud of informatie aan te komen op het scherm. Tooway haal je het beste van de gebruikerservaring met cutting-edge technologie ingebed in uw modem.

Flexibele tarieven aan elk budget
Tooway biedt high-speed internet abonnementen vanaf slechts €1 per dag, voor een dienst meer dan 150 keer sneller dan traditionele dial-up. Of u het Internet voor u, uw familie of uw werk is er een pakket perfect voor u op een ultra concurrerende vaste prijs. Tooway bied ook extra functies, zoals telefoongesprekken via het internet met behulp van VoIP en een draadloos thuisnetwerk voor toegang tot het internet overal vanuit uw woning zonder de noodzaak van kabels. Vraag het maar aan uw plaatselijke dealer voor meer informatie

Gewoon uw satelliet-modem aansluiten aan uw computer en begin!
Het kan niet eenvoudiger aan de slag met Tooway . Een kleine schotelantenne is geïnstalleerd op de buitenkant van uw woning. U kunt dit zelf doen of we kunnen een erkende installateur naar u sturen. Vervolgens sluit u de stekker van de satelliet modem in uw computer en u bent klaar om te gaan. Er is geen telefoonaansluiting nodig en u kunt gebruik maken van de Internet onmiddellijk na deze eenvoudige set-up.

Tooway is groen !
Satelliet communicatie is waarschijnlijk de meest ecologische manier om te communiceren over lange afstanden vandaag. Het is de enige manier om afgelegen gebieden met een hoge snelheid connectiviteit te bereiken zonder milieuonvriendelijke dure vaste lijnen te installeren of te complexe infrastructuur op de grond te bouwen. In tegenstelling tot andere bekabelde communicatie technologieën die veel geld en veel energie kosten is internet via satelliet milieu vriendelijker. Een enkele satelliet verbruikt weinig tot geen brandstof en kan gebruikt worden op verschillende continenten. De satelliet zenden uit op 100% zonne-energie en om de complete satelliet te lanceren maakt het gebruik van waterstof motoren, deze genereert ongeveer dezelfde hoeveelheid CO2 als een normale Amerikaanse coast-to-coast vliegtuig reis op een Boeing 747!


Geïntereseerd in Tooway internet via satelliet?

Contacteer dan één van de vele satelliet winkels. Zij geven je gerust antwoord op al je vragen.